Site-uri Web Pe Care Poţi Scrie Articole Pentru Bani

0
Site-uri Web Pe Care Poţi Scrie Articole Pentru Bani

Fă bani scriind online – Scrie articole online pentru bani

Eşti interesat de făcutul banilor din scris online? Sunt efectiv sute de site-uri care îţi vor permite să scrii articole online pentru bani, dar dintre acestea, există cu siguranţă câteva de top.

Această pagină acoperă 4 dintre cele mai bune şi mai uşoare site-uri pe care poţi face bani scriind articole. Aceste site-uri au o comunitate frumoasă şi au instrumente pe care le pot folosi atât începătorii cât şi utilizatorii avansaţi (independent de cunoştinţele lor legate de folosirea unui calculator şi a internetului)

Eu personal sunt membru pe toate site-urile sugerate şi am avut succes pe toate. De cât de mult succes te vei bucura depinde în totalitate de tine şi de efortul pe care eşti dispus să îl faci.

Cea mai bună parte la scrierea de articole este accesibilitatea, oricine, oriunde, poate începe să scrie. Cu cât începi mai devreme, cu atât poţi face bani mai repede.

Site-uri pe care poţi scrie articole online

Pentru bani

 

1 – InfoBarrel

Devino un scriitor pe acest site popular

InfoBarrel este în topul listelor oamenilor atunci când vine vorba de scrisul articolelor online

Infobarrel are de asemenea o comunitate frumoasă de scriitori şi are o platformă bună pentru începători, care are toate instrumentele necesare disponibile. Plata se bazează pe Google Adsense sau pe conturi Amazon Associates similare cu HubPages, ceea ce înseamnă că este o idee bună să combini asta cu blogul tău personal.

Infobarrel îţi permite să creezi articole impresionante cu instrumente care sunt uşor de înţeles pentru oricine. Infobarrel este piatra de temelie pentru orice scriitor freelance care vrea să facă bani din scrisul de articole online.

Tone de instrumente simple şi eficiente bune pentru a crea pagini.

Venituri potenţiale bune.

Interviu cu creatorul InfoBarrel

Alătură-te acestei comunităţi vibrante şi publică un Hub

HubPages era un competitor direct al Squidoo (înainte ca el să se închidă în 2014) şi este un site bun pentru a publica şi a scrie articole pentru a face bani online.

Paginile de pe HubPages sunt denumite hub-uri şi fiecare pagină generează un scor hub (de la 1 la 100), care punctează pagina în funcţie de mai mulţi factori. Autorii individuali au propriul lor scor Hub. Acest scor Hub nu este în legătură directă cu câştigurile tale pe HubPages, dar este un indicator al valorii hub-ului tău în comparaţie cu altele. Ca un exemplu a ce poţi crea, verifică profilul meu aici sau al soţiei mele pe HubPages.

Banii pe care îi faci de pe HubPages sunt făcuţi prin intermediul unui cod Google Adsense prin clickurile pe care oamenii apasă atunci când accesează reclamele. HubPages împarte impresiile între site şi autorul articolului (tu primeşti 60% din impresii). Deşi HubPages este un site bun atunci când vine vorba de scrisul de articole, faptul că este necesar să ai Google Adsense înseamnă că îţi poţi retrage banii doar atunci când ai făcut 100 de dolari. Asta poate fi un mic dezavantaj, în special pentru începători.

Propriul tău sub domeniu(de exemplu)

Plăţile prin Google Adsense (o modalitate bună de a combina un blog cu plata)

O împărţire a veniturilor de 60/40

Scorul Hub care te va ajuta să îţi monitorizezi calitatea şi progesul Hub-urilor tale

Un ghid HubPages pentru începători

2 – Wizzley

O platformă online bună unde îţi poţi publica articolele pentru bani 

Wizzley este destul de nou când vine vorba de scris articole (este prin preajmă de prin 2009) dar este dispus să asculte şi să ţină cont de opiniile unui membru, astfel devenind foarte popular.

Wizzley dă userilor instrumente diferite pentru a îşi crea cele mai bune şi interesante articole (gratuit şi uşor!). Să adaugi imagini sau videoclipuri de pe Youtube este foarte uşor pe Wizzley şi este un site bun pentru scriitorii începători şi experimentaţi de a face bani online. Este perfect chiar şi pentru cei care nu au cunoştinţe vaste în domeniul calculatorului şi al internetului.

Modulul prin care faci bani pe Wizzley este bazat pe site-uri de afiliaţi cum ar fi Google Adsense, Chitika. Amazon, AllPosters şi Zazzle. Cu veniturile împărţite 50/50 cu autorul articolului, de îndată ce ai publicat 50 de articole, procentul creşte la 55% şi până la urmă la 60% de îndată ce ai publicat 100 de articole.

Ce oferă Wizzley:

Plăti progresive (50%, 55% şi 60%)

Plăti bazate pe ad-uri şi click-uri, fără să fii nevoit să îţi faci griji de un sistem de departajare

Un set puternic de instrumente pe care să le foloseşti pentru a îţi crea conţinutul

O echipa de administraţie care e dispusă să asculte ideile tale

Cum să creezi o pagină pe Wizzley

Ce site de scriere de articole sună cel mai bine? Pe ce site te vei înregistra(sau eşti înregistrat deja!)

Cel mai bun site pentru făcutul banilor?

  • InfoBarrel
  • HubPages
  • Wizzley
  • Altul