Cum să faci bani din YouTube

0
Cum să faci bani din YouTube

 Un Ghid Final Despre Producția de Video și Marketing-ul pe YouTube

Am completat acest articol în cinci pași. Deci, înainte de a-ți publica videoclipul pe YouTube, urmează cu atenție toți acești cinci pași.

 

Pasul 1 – Creează un cont YouTube și un canal:

Cum să faci bani din YouTube

Pentru a crea un cont YouTube, vei avea nevoie de un cont Google. Doar conectează-te la YouTube din contul tău Gmail. Fiecare cont YouTube are un canal în interiorul acestuia. După Conectare, fă clic pe butonul Încărcare și vei fi întrebat de numele canalului. Dă-i un nume canalului. Asigură-te că pui un nume relevant și captivant pentru canalul tău. Numele canalului ar trebui să reprezinte tot ceea ce dorești să arăți persoanelor în videoclipurile tale și ar trebui să fie un nume ușor de reținut din perspectiva unui vizitator. Adaugă o imagine plină de culoare pentru pagina de cover a canalului. Acest lucru ar trebui să te reprezinte și să fie ceva semnificativ pentru canalul tău. Numele de utilizator poate funcționa pentru tine sau împotriva ta. Nu îți face griji, poți schimba întotdeauna numele de utilizator editându-l din contul Google Plus.

 

Pasul 2 – Adăugarea conținutului pentru video:

Îți sugerăm să folosești conținut original. Conținutul nu trebuie să conțină nimic violent, porno, protejat de drepturi de autor, care nu este potrivit pentru toată lumea, urât. Dacă folosești lucruri de la alții, ar trebui ca drepturile de autor să fie gratuite, indiferent dacă este vorba de o imagine, de date sau de muzică. Urmează cu atenție aceste reguli (stabilite de Google), în caz contrar videoclipul tău nu va fi monetizat și nu vei primi bani pentru acesta. Aici ai câteva lucruri pe care trebuie să le urmezi.

Conținutul nu va fi grozav la început, astfel încât trebuie să ai răbdare. Încearcă să fii consecvent în încărcarea videoclipurilor și încearcă să faci videoclipuri mai bune decât ultima dată. Consistența poate păstra audiența pe canalul tău.

Utilizează un microfon bun și o cameră video pentru videoclipurile tale. După înregistrare, editează videoclipurile utilizând software-uri precum Camtasia. Când înregistrezi folosește un trepied și oferă suficientă lumină ecranului.

Încearcă să creezi videoclipuri pe subiecte noi. Gen despre noul telefon Android, tablete, laptopuri, gadget-uri, unelte etc.

După ce ai terminat o etichetă video, videoclipul tău trebuie să conțină cuvinte cheie relevante. Ai grijă ca atunci când alegi cuvântul cheie pentru videoclipurile tale să folosești întotdeauna cuvinte cheie actuale. Și oferă o descriere puternică și îndrăzneață pentru videoclipul tău.

După încărcarea cu succes a videoclipului, acesta este trimis pe Twitter și Facebook unde este distribuit cu alte persoane. Distribuie-ți videoclipul pe internet. Interacționează cu oamenii comentând videoclipurile tale.

 

Pasul 3 – Monetizează-ți videoclipurile:

Acum permite generarea de bani pentru canalul tău. Acest lucru va Cum să faci bani din YouTube permite afișarea anunțurilor în videoclipul tău și astfel vei recunoaște că în videoclip nu există conținut de drepturi de autor. Pentru a permite generarea de bani, accesează setările canalului “apoi fă clic pe fila de generare de bani” și activează generarea de bani prin verificarea numărului tău de telefon. Pentru a genera bani prin intermediul unui videoclip, deschide Managerul Video și fă clic pe semnul $ de lângă videoclipul pe care dorești să-l monetizezi.

 

Pasul 4 – AdSense:

Următorul pas este Google AdSense. Dacă dorești să colectezi banii și să-i retragi, următorul lucru ce trebuie făcut este să configurezi un cont Google AdSense și să îl conectezi la contul YouTube. După conectare, completează metoda de plată (fie PayPal, fie Bancar) pentru retragere.

 

Pasul 5 – Partajarea videoclipurilor și analizelor:

Pentru a scoate bani frumoși din YouTube trebuie să fii promoțional. Încearcă să-ți promovezi videoclipurile pe internet, să utilizezi toate platformele sociale ca Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest. Încarcă videoclipurile pe alte site-uri de partajare video, cum ar fi Vimeo, Metacafe, Dailymotion etc. Dacă este posibil, încearcă să începi un blog pentru promovare. Nu-ți spunem să faci toate astea în același timp, ci să fii răbdător, să profiți de timp și să crești încet zonele tale promoționale bani online. Începe mai întâi cu Facebook și Twitter.

Analizele video sunt instrumentul excelent pe care îl are fiecare cont YouTube. Aici poți analiza statisticile, cum ar fi vizionările video, statisticile în timp real, veniturile estimate, datele demografice, sursele de trafic, dispozitivele, rapoartele de timp de vizionare, locația redării și multe altele.

Ce părere ai despre acest articol